BARNEDÅB HOLDES PÅ PERRONEN

En barnedåb fejrer livet og et nyt lille menneskes navn. Derfor er det en fest, som fortjener en helt speciel og særlig fejring. I har måske allerede planlagt dagen ned til mindste detalje, men endnu ikke fundet de helt rigtige lokaler til festen for den lille ny. De lokaler finder I på Perronen. Perronen giver jer mulighed for at danne rammerne for den dåbsfest, som I ønsker. Her kan I selv få muligheden for at præge barnedåben i den retning, som I ønsker det. Perronen ønsker at danne de fysiske rammer for festen og ønsker samtidig at tilbyde forplejning og andet praktisk til afholdelse af barnedåben. En dåbsfest er formentlig kulminationen på en lang periode med omvæltninger, spænding, glæde og hårdt arbejde. Netop derfor skal festen og dagen forløbe efter jeres ønsker. Går jeres drømme ud over det, som I umiddelbart har fået præsenteret her, så er Perronen åbne for at høre, hvilke tanker og drømme, som I har.

DE RETTE LOKALER TIL DÅBSFESTEN

Selskabslokalerne på Perronen kan tilpasses enhver fest eller fejring. Lokalerne kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 600 personer, hvorfor I har rig mulighed for at invitere netop det antal gæster, som I ønsker. Måske ønsker I en stille og intim barnedåb for nærmeste familie. I den forbindelse kan der arrangeres et lille og hyggeligt lokale. Hvis I til gengæld ønsker at invitere hele den store familie samt venner og bekendte, så kan det selvfølgelig også arrangeres. Ydermere vil Perronen være behjælpelig med forplejning til barnedåben. Det gælder både lette morgenmads- eller formiddagsanretning samt frokostbuffet eller aftenmenu, hvis barnedåben ender ud i fest i de senere aftentimer. Ønsker I at slappe helt af på dagen, så kan der også sørges for bartenden til at lange drikkevarer over disken samt serveringspersonale, hvis I vælger frokostmenu eller aftenmenu til barnedåben. Personale bag Perronen har mange års erfaring fra branchen, så I kan derfor trygt overlade arbejdet til dem. I kan læse om alle de muligheder, som Perronen tilbyder, her. En barnedåb er en helt unik og særlig dag, hvorfor I bør prioritere at tage del i hele festen og ikke bruge tiden i køkkenet eller med at forberede både fest og mad.

I HØRNING – NÆR SKANDERBORG OG AARHUS

Hvis jeres familie og venner kommer fra både nær og fjern, så har Perronen endnu en fordel. Lokalerne ligger placeret i Hørning, som I finder centralt mellem Aarhus og Skanderborg. Der er under et kvarters kørsel til Perronen fra begge byer, hvorfor det er let at komme både til og fra lokalerne. Ydermere findes der gode forbindelser med den offentlige transport samt gode overnatningsmuligheder i og omkring Aarhus og Skanderborg.